Taisyklės

 

KAS TALPINAMA SVETAINĖJE

Svetainėje talpinama savamokslių menininkų vizualaus meno (tapybos, grafikos, piešinių, nuotraukų, drožinių, keramikos, kalvystės ir kt.) kūrinių nuotraukos. Pageidautina, kad kūriniai būtų originalūs ir atitiktų autsaiderių, naiviojo, mėgėjų meno apibrėžimą https://www.vle.lt/straipsnis/megeju-daile/ .

AUTORIŲ TEISĖS

Patalpintų kūrinių nuotraukų autorių teisės (©) lieka jų autoriams. Kūrinių nuotraukas galima naudoti nepažeidžiant Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/TAR.551F0CDE5B64/asr nuostatų.

 Už patalpintas meno kūrinių plagiatų nuotraukas, patalpintas kūrinių nuotraukas be tų kūrinių autoriaus sutikimo ir kitokius autorių teisių pažeidimus atsako kūrinių nuotraukas patalpinęs asmuo https://www.latga.lt/latga-dokumentai/ .

NUOTRAUKŲ TALPINIMAS SVETAINĖJE

Pageidautina, kad talpinamos nuotraukos būtų pakankamai geros kokybės https://tapyba.info/paslaugos/patarimai/kaip-fotografuoti-paveikslus/, nuotraukose turėtų matytis tik meno kūrinys (neturėtų matytis paveikslo rėmo ar kitų pašalinių detalių) https://lt.eyewated.com/kaip-apkarpyti-nuotraukas/ .

Nuotraukos į svetainę keliamos atlikus mokėjimą ir atsiuntus jas į nurodytą el.pašto adresą. (Nurodymą gausite el.paštu, atlikus mokėjimą).

NUOTRAUKŲ EKSPONAVIMAS

Jūsų patalpintos nuotraukos bus eksponuojamos svetainėje ir socialiniuose tinkluose (facebook ir instagram).

MOKESTIS

Nuotraukų talpinimo kaina iki 5 vnt/1 mėnesiui + 1 mėnuo nemokamai, 30 Eur. Kiekvienas papildomas mėnuo iki 5 vnt darbų- 30 Eur.

Papildomo 1 vnt. darbo publikavimo kaina 5 Eur/1mėnesiui.

Jūsų patalpintos nuotraukos mėnesį laiko bus svetainėje. Jas svetainės lankytojai galės susirasti naršydami svetainėje pagal autorių ar kt.

Svetainėje patalpintos nuotraukos socialiniuose tinkluose (facebook ir instagram) užsisakius narystę bus talpinamos nemokamai.

Nuotraukas galima talpinti bet kuriam laikotarpiui, sumokant už tiek mėnesių, kiek pageidaujama, kad nuotraukos būtų eksponuojamos svetainėje.

NUOTRAUKŲ PAŠALINIMAS IŠ SVETAINĖS

Nuotraukos iš svetainės automatiškai pašalinamos pasibaigus laikotarpiui už kurį sumokėjo nuotraukas patalpinęs asmuo.

Paaiškėjus autorių teisių pažeidimams ar kitiems teisės aktų pažeidimams nuotraukos iš svetainės nedelsiant pašalinamos, pervestos lėšos už nuotraukų patalpinimą – negrąžinamos.